وجود دارد 5 محصول در سبد خرید


بذر میکس باغچه - بسته ٢٠٠ عددی

قیمت: 75,000 تومان  
تعداد: 1

بذر چمن آبی مونت کارلو - 2 گرم

قیمت: 89,000 تومان  
تعداد: 1

بذر آلاله میکس - بسته 10 عددی

قیمت: 85,000 تومان  
تعداد: 1

بذر گل رویایی - بسته 1 گرمی

قیمت: 85,000 تومان  
تعداد: 1

جمع جزء: 389,000 تومان

بذر آفتابگردان زینتی - بسته 1 گرمی


60,000 تومان 40,000 تومان  

کاشت

آموزش کاشت بذر گل آفتابگردان زینتی:

 
گل آفتابگردان را می توان هم از طریق کاشت بذر (روش مستقیم) و هم کاشت نشا (روش غیر مستقیم) تکثیر کرد. برای اینکه تصمیم بگیریم بذرها را نشاء کنیم یا مستقیم بکاریم باید به دمای هوا توجه کنیم؛ اگر هوا هنوز سرد است و سرمای زمستان رفع نشده است، باید با کاشت نشاء در محیطی گرم مثل منزل یا گلخانه اقدام به کاشت کرد و بعد از پشت سر گذاشتن سرما، نشاها را به زمین اصلی کاشت در فضای باز (باغچه یا باغ) منتقل کرد، اگر دمای هوا بالا است و در فصل گرم سال هستیم می‌توانید به راحتی در فضای باز اقدام به کاشت مستقیم بذر در گلدان و باغچه کنیم. البته اگر در فضای باز ترتیب و فواصل بین کاشت و منظم بودن گلها بسیار مهم است بهتر است اقدام به کاشت نشا کنید.

روش مستقیم: گیاه  آفتابگردان زینتی، دارای بذرهای درشت و قوی بوده و در اکثر اوقات، بذر به صورت مستقیم در زمین اصلی کاشته می‌شود. برای این کار باید مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا بذرها را داخل ظرفی پر از  آب ولرم ریخته و به مدت چند ساعت (حداقل ۳ تا ۱۰ ساعت)اجازه دهید تا خیس بخورند، با این کار پوست خارجی بذرها نرم و شکسته شده و باعث تسریع امر جوانه زنی می شود. هنگامی که بذرها ته نشین شدند، زمان مناسب برای کاشت بذر می باشد.
سپس کود دامی پوسیده را بر روی بستر باغچه ریخته و خاک را تا عمق ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتری کاملا زیر و رو نمایید تا اجزای خاک و کود با هم مخلوط شود.
سپس خاک راطوری  آبیاری نمایید تا خاک کاملاً خیس شود.
 بعد از گذشت چند ساعت از آبیاری و فرونشست آب، بذرها را با فاصله ۱۰ تا ۲۰ سانتیمتر از یکدیگر در عمق ۲ تا ۳ سانتیمتری بکارید.
 بر روی بذر ها ترکیبی از خاک و کمپوست جهت تسریع جوانه زنی بریزید.
سپس مجدد اقدام به آبیاری می‌کنیم، از آبپاش استفاده نمایید تا بذرها جابجا نشود و منتظر سبز شدن آنها می‌مانیم.
تا قبل از جوانه زنی خاک هرگز خشک نشود..

روش غیر مستقیم: در این روش طبق مراحل زیر عمل نمایید:

ابتدا ظرف کشت یا سینی نشاء را با خاک مورد نظر پر کنید.
سپس اقدام به آبیاری کنید تا آب از انتهای ظرف کشت خارج شود و خاک نشست کند.
سوراخ های ریز به عمق ۰٫۵ تا ۱ سانتیمتر ایجاد کرده و یک یا دو عدد بذر را داخل هر حفره قرار دهید.
سپس با مقداری خاک ورمی کمپوست روی بذرها را بپوشانید. البته از همان ترکیب خاک اولیه نیز می توان استفاده کرد ولی استفاده از کمپوست باعث به وجود آمدن نشاءهایی قوی‌تر می‌شود.
با اسپری خوب آبیاری کنید تا آب به بذرها برسد و خاک کاملاً مرطوب شود و بذر ها جابجا نشوند.
گلدان را در مکانی با نور کافی قرار دهید.
بعد از اینکه نشاء چهار برگی شد و به اندازه کافی رشد کرد، نشاها را به گلدان اصلی یا باغچه منتقل کنید..

,

شرایط نگهداری
خاک

آفتابگردان به شوری خاک نسبتا مقاوم بوده و در محدوده ای با PH خنثی به خوبی رشد می کند. بهترین ترکیب خاک برای کاشت ۳۰ درصد کوکوپیت، ۵۰ درصد پیت ماس یا ورمی کمپوست، ۲۰ درصد پرلیت دانه ریز می‌باشد. خاک سبکی که دارای کود حیوانی پوسیده و مواد ارگانیک بوده، همچنین از زهکش مناسب برخوردار است به رشد بهتر این گیاه کمک می کند. همچنین اضافه کردن شن به میزان ۱۰٪ میزان کل حجم مخلوط خاک به زهکش بهتر خاک کمک می کند.

دما
بهترین دما برای رشد حداکثری گیاه آفتابگردان، دمای ۲۵-۲۱ درجه سانتی گراد می باشد. این گیاه دما را تا ۳۳ درجه و همچنین ۱۷ درجه به خوبی تحمل کرده و به رشد خود نیز ادامه می دهد. در صورت افزایش دما بهتر است که میزان آبیاری را افزایش دهید  و یا فواصل آبیاری را کوتاه تر کرد؛ و بالعکس هر چقدر که هوا سردتر شود بهتر است که فواصل آبیاری را نیز بیشتر کرده و میزان آبیاری را کاهش دهید.

اگر می‌خواهید گلدان گی آفتابگردان را در منزل نگهداری کنید، حتماً باید محیطی پر از نور را برایش فراهم نمایید، مثلا پشت پنجره جنوبی با حداقل ۸ ساعت نور در روز ایده آل می‌باشد.  اگر این شرایط را نمی‌توانید فراهم کنید باید از نورهای کمکی یا همان فلورسنت استفاده کنید، برای این کار باید چراغ فلورسنت را در فاصله ۸ تا ۱۰ سانتیمتری گیاه قرار دهید.

آبیاری
گل آفتابگردان به آبیاری کافی و منظم نیاز دارد و تا حدودی نسبت به خشکی مقاوم است. در واقع این گیاه به علت ریشه های مستقیم و بلندی که دارد می تواند تا عمق سه متری خاک نفوذ کرده و به آب های زیرزمینی دسترسی یابد. آبیاری باید منظم و مرتب صورت گیرد و افراط و تفریط نباشد. کم آبی باعث عدم رشد و توسعه مناسب سیستم ریشه این گیاه، مخصوصا در طی ماه اول دوره رشد گیاه و در نهایت خشک شدن گیاه می شود. از طرفی آبیاری بیش از حد نیز باعث زردی برگها و ریزش آنان و پژمردگی و مرگ گیاه می شود.
تا قبل از جوانه زدن بذرها نباید اجازه دهید، سطح خاک خشک شود، اگر ظرف کاشت را در مقابل آفتاب مستقیم قرار داده اید مشکلی نیست، ولی باید بیشتر مراقب بود تا خاک رطوبتش را از دست ندهد، چون بذر در عمق کمی کاشته شده که به سرعت ممکن است در مقابل آفتاب خشک شود و جوانه بمیرد.

نور
گل آفتابگردان از نظر عکس العمل نسبت به طول روز، جزء گیاهان بی تفاوت نسبت به طول روز می باشد. این گیاه عاشق نور خورشید بوده و به مکانی پر از نور و با نور مستقیم آفتاب احتیاج داشته و درصورتیکه شرایط نور کافی برایش فراهم شود به خوبی رشد کرده و دارای تنه راست و افراشته می شود، ولی اگر درمکانهای با سایه زیاد و نور کم قرار گیرد، ضعیف شده  و گلها کوچک می شوند و در نهایت ساقه خم شده و گل یا تشکیل نخواهد شد و یا گلهای تشکیل شده از بین خواهد رفت.

جهت ثبت نظرات خود اابتدا وارد شوید
فروش ویژه

خرید اینترنتی نیازمندی‌های گل و گیاه و تحویل درب منزل تنها با 35,000 تومان

هم اکنون میتوانید از فروشگاه اینترنتی پاورفید، پک کودپاورفید + هیومیک اسید را با تخفیف ویژه خریداری کنید، همچنین انواع خاک گیاهان مختلف، سم ها و قارچ کش های مورد نیاز گیاهان بیمار و سنسور هوشمند زمان آبیاری گیاهان را نیز میتوانید از این فروشگاه آنلاین خریداری کنید و به سرعت درب منزل تحویل بگیرید.

DNN